درباره خواص عناب خشک Options

یکی دیگر از خواص مهم عناب جلوگیری از پوسیدگی دندان است. همچنین می‌تواند درد دندان را نیز تسکین دهد.

طب سنتی ایرانی، عناب را چاق‌کننده و مقوی معده و کبد می‌داند.

عناب خشک مزه‌ای شبیه خرما دارد، بسیار انرژی‌زا و حاوی چندین نوع ویتامین‌ و ماده معدنی است.

خوشبختانه عناب هیچ عارضه جانبی که عامل اصلی نگرانی باشد ندارد. با این حال، افراد مبتلا به دیابت ممکن است مجبور به اجتناب از این میوه باشند.

عناب به هضم غذا کمک می‌کند. میوه عناب حاوی فیبر است که به تنظیم هضم کمک می‌کند. این ماده مغذی حرکات روده صاف را منظم می‌کند.

به طور سنتی از عناب برای درمان علائم استرس، اضطراب و افسردگی استفاده می شود. این میوه اثر آرام بخشی بر ذهن و بدن دارد.مطالعه‌ای که روی موش‌ها انجام شد نشان داد که عناب با مصرف دوزهای پایین‌تر اضطراب را کاهش می‌دهد و در صورت مصرف در دوزهای بالاتر اثر آرام‌بخشی دارد.

خواص سیاه دانه برای لاغری، پوست، جوش صورت، مو و سلامتی و طرز تهیه روغن سیاه دانه

از نظر طب سنتی ایران طبع عناب معتدل و کمی سرد است. عناب از نظر طب سنتی خواص متعددی دارد و البته مانند هر خوراکی دیگر نباید در مصرف آن افراط کرد وگرنه عوارضی در پی خواهدداشت (ماخذ: سایت طبایع).

به دلیل وجود فیبر در عناب، بهترین مورد برای یبوست است و به دلیل آنتی اکسیدان بالا برای سیستم گوارشی بدن خیلی استفاده می‌شود.

بهبود سلامت قلب نیز از خواص عناب خشک است. عناب سرشار از پتاسیم است و سدیم کمی دارد. پتاسیم رگ‌های خونی شما را شل می‌کند و به تنظیم سطح فشار خون کمک می‌کند.

عناب را می‌توان به شکل‌های مختلفی در برنامه غذایی گنجاند. یکی از روش‌هایی که بسیار پرطرفدار است استفاده از این میوه به شکل دمنوش و چای می‌باشد.

عناب سرشار از پتاسیم است و سدیم کمی دارد. پتاسیم رگ های خونی شما را شل می کند و به تنظیم سطح فشار خون کمک می کند.این میوه همچنین به عنوان یک عامل ضد آتروژن عمل می کند.

در مطالعه‌ای که توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران (ایران) انجام شد، از یک محصول گیاهی عناب به نام شیلانوم برای درمان کیست تخمدان استفاده شد. در پایان مطالعه، آنها دریافتند که این فرمول طبیعی به اندازه قرص های ضد بارداری در درمان کیست تخمدان موثر است (معمولاً برای این از خواص عناب خشک بیماری تجویز می شوند).

این ماده مغذی کمک می‌کند دفع راحت و بیشتری داشته باشید. با بهتر شدن دفع، حرکت غذا در اندام گوارشی سریع‌تر و احتمال یبوست کم می‌شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *